Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Peelkant 30 (Nabij) in Sint Anthonis 5845 EH

Peelkant 30 (nabij)

5845 EH Sint Anthonis
Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Omschrijving

Peelkant 30 (nabij), 5845 EH Sint Anthonis.

Aan een van de mooiste invalswegen van Sint Anthonis gelegen bouwkavel van 1.827 m2, geschikt voor de bouw van een vrijstaand woonhuis.

De kavel is in een lommerrijke omgeving gelegen aan een laan met volwassen eikenbomen. In de directe omgeving staan typisch Brabantse boerderijen en vrijstaande landhuizen. Een fantastische plek...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Peelkant 30 (nabij), 5845 EH Sint Anthonis.

Aan een van de mooiste invalswegen van Sint Anthonis gelegen bouwkavel van 1.827 m2, geschikt voor de bouw van een vrijstaand woonhuis.

De kavel is in een lommerrijke omgeving gelegen aan een laan met volwassen eikenbomen. In de directe omgeving staan typisch Brabantse boerderijen en vrijstaande landhuizen. Een fantastische plek in een mooie woonomgeving, op loopafstand van de Staatsbossen van Sint Anthonis.

Algemeen:

Sint Anthonis is een dorp met als middelpunt een grote Brink, waar jaarlijks vele evenementen worden gehouden. In en rond het gemeentehuis kunt u, tijdens de openingstijden, kunstwerken zien van plaatselijke kunstenaars. Naast het gemeentehuis is een kleinschalig winkelcentrum ingericht. Dit gebied met twee supermarkten, dagwinkels en ruime parkeergelegenheid kreeg de naam ‘De Merret’ (dialect voor ‘markt’).

De gemeente Sint Anthonis biedt een keur aan recreatiemogelijkheden. De landelijke omgeving en de natuurgebieden lenen zich uitermate goed voor fietsen, paardrijden, mountainbiken en wandelen. Wie boswachterij Sint Anthonis bezoekt, vindt een verrassend gevarieerd landschap. Mooie bossen, heidevelden met jeneverbessenstruiken en vliegdennen, grasland en akkers.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 395.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1827 m² Kadasteroppervlakte 1827 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oploo Sectie I Perceelnummer 914 Oppervlakte 1827 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.