Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Luinbeekweg in Vortum-Mullem 5827 AS

Luinbeekweg

5827 AS Vortum-Mullem
Koopsom € 102.295,- k.k.

Omschrijving

Ruime bouwkavel aan de Luinbeekweg in Vortum-Mullem.

Aan de rand van natuurgebied de Maasheggen dat onlangs de Unesco-status kreeg, vind je het gezellige dorp Vortum-Mullem. Behalve rust en ruimte om te bouwen, is er ook een bruisend verenigingsleven, een basisschool en een door de inwoners zelf in de voormalige kerk gerealiseerd gemeenschapshuis. In slechts vijf minuten ben je in het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Ruime bouwkavel aan de Luinbeekweg in Vortum-Mullem.

Aan de rand van natuurgebied de Maasheggen dat onlangs de Unesco-status kreeg, vind je het gezellige dorp Vortum-Mullem. Behalve rust en ruimte om te bouwen, is er ook een bruisend verenigingsleven, een basisschool en een door de inwoners zelf in de voormalige kerk gerealiseerd gemeenschapshuis. In slechts vijf minuten ben je in het centrum van Boxmeer met tal van voorzieningen zoals een winkelcentrum, restaurantjes, theater en een treinstation.

KENMERKEN:

Kavelnummer: 511.
Oppervlakte 499 m2.
Prijs excl. BTW € 102.295,-.
Prijs incl. BTW € 123.777,-.


EXTRA INFORMATIE:

De bouwkavel is bestemd voor het bouwen van een vrijstaande- of half vrijstaande woning en maakt onderdeel uit van een kleinschalige nieuwbouwwijk. Centraal tussen de woningen ligt een superleuke speeltuin. Dit maakt deze kavels dus ook geschikt voor jonge gezinnen. Vind u deze kavel te groot of juist te klein? Dan zijn er ook nog andere kavels beschikbaar.

10% KORTING:

Tot en met 31 december 2019 is er sprake van een korting van 10% op woningbouwkavels, mits er op deze datum een door beide partijen getekende koopovereenkomst ligt.

INTERESSE?

Wanneer u interesse in één van deze deze bouwkavels heeft, is het mogelijk om via de website van gemeente Boxmeer, onder het kopje bouwkavels, uitgebreide informatie op te vragen. Vervolgens kunt u een vrijblijvende optie op de kavel krijgen en heeft u rustig de tijd om uit te zoeken of u op deze locatie uw droomwoning wilt realiseren.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 102.295,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 499 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.